Οι ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α συνεχίζουν τις δράσεις τους.

Οι ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α συνεχίζουν τις δράσεις τους. Οι ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α συνεχίζουν τις δράσεις τους. Οι ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α συνεχίζουν τις δράσεις τους. Οι ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α συνεχίζουν τις δράσεις τους. Οι ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α συνεχίζουν τις δράσεις τους.

Οι ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την παρουσία τους σε εκδηλώσεις, αθλητικές δραστηριότητες και όπου αλλού κληθούν. Συμβάλλοντας στην ασφάλεια του κοινού και των συντελεστών των δραστηριοτήτων και σε βοήθεια του πλυθησμού οταν απαιτείται.

Ενδεικτικά
Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων έλαβε μέρος σε υγειονομική κάλυψη συναυλιών στο Παλιό Λιμάνι Χανίων, σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ομάδων της πόλης των Χανίων και σε Ιππικούς αγώνες καθώς και σε αναζήτηση αγνοουμένων προσώπων όπως της Αμερικανίδας βιολόγου.
ΗΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Βόλου έλαβε μέρος σε περιπολίες δασοπροστασίας μετά από οδηγίες της Π.Υ. Βόλου, σε αθλητικές δραστηριότητες και συναυλίες.
Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ικαρίας έλαβε μέρος στην αναζήτηση αγνοούμενων προσώπων όπως της Βρετανίδας αστροφυσικού.
Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας έλαβε μέρος σε υγειονομική κάλυψη συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων, και σε εκπαίδευση πολίτων σε πρώτες βοήθειες.
Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω έλαβε μέρος σε υγειονομική κάλυψη συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων στα θέατρα Βράχων, Πέτρας, Ηρώδειο, Μινωτής σε εκδηλώσεις στην Τεχνόπολη και σε μεγάλες εκδηλώσεις στο ΟΑΚΑ όπως επίσης και στην Ορκομοσία του δημάρχου Αθηναίων.

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Θεσσαλονίκης έλαβε μέρος σε μεγάλο πλήθος εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο θέατρο Δάσους, στην ορκομωσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και στην ορκομωσία του περιφερειάρχη και συμμετείχε στη 84η ΔΕΘ με μεγάλη επιτυχία.

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Σιντικής έλαβε μέρος σε υγειονομικές καλύψεις  στο final 4 στο βόλευ, σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, αγώνες δρόμου,  αγώνες enduro και motocross καθως και μουσικά φεστιβάλ.

Στις υγειονομικές καλύψεις αντιμετωπίστηκαν περιστατικά μικρής και μεγάλης κλίμακας με επιτυχία. Αποδεικνύοντας ότι οι εθελοντές δεν πληρώνονται, όχι γιατί δεν αξίζουν αλλά γιατί η αξία τους είναι ανεκτίμητη.

Μη Μένεις θεατής ! Γίνε μέρος της λύσης.

Τμήματα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος ανα πόλη

ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω  e-mail  Info@epilektoi.com

ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Θεσσαλονίκης e-mail  epomea@gmail.com

ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Παύλου Μελά e-mail epomeapavloumela@gmail.com

ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Λάρισας e-mail epomea.larissas@yahoo.gr

ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Βόλου e-mail epomeavolou@gmail.com

ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Ικαρίας e-mail epomeaikarias@yahoo.com

ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Κιλκίς e-mail epomeakilkis@gmail.com

ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής e-mail epomeasintikis@yahoo.gr

ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Βέλου Βόχα Κορίνθου e-mail epilektivelouvoxas@gmail.com

ΕΠΟΜΕΑ Χανίων e-mail epomeacha@gmail.com

ΕΠΟΜΕΑ Ηρακλειου e-mail epomeaher@gmail.com

ΕΠΟΜΕΑ Πηλίου

Μη Μένεις Θεατής γίνε μέλος.