Ανακοίνωση Διευθυντών Εκπαίδευσης ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος

Ανακοίνωση Διευθυντών Εκπαίδευσης ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε τους Διευθυντές εκπαίδευσης οι οποίοι ανέλαβαν να εκπαιδεύσουν αλλά και να μεταλαμπαδεύσουν στους εθελοντές μας γνώσεις και εμπειρίες για αποστολές και δραστηριότητες.

Οι εθελοντές οι οποίοι προάχθησαν σε αυτές τις θέσεις είναι όλοι άνθρωποι επαγγελματίες και με την βοήθεια πολλών καταξιωμένων εκπαιδευτών θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το έργο τους. Άνθρωποι – εθελοντές όπως ο Ζήσης Νικόλαος (χειρουργός Ορθοπεδικός – Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού ), Παντελής Αλεξάνδρου (ιατροδικαστής) , Νάνσυ Μαρίνου ( Ιατρός ΩΡΛ , εξειδίκευση στην Ιατρική Καταστροφών), Κράνης Χαράλαμπος (Γεωλόγος Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών), Κέρπελης Πλούταρχος (τέως Προϊστάμενος ΟΑΣΠ – Λέκτορας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής), Αρνιακός Τάσος (Μετεωρολόγος) αλλά και αρκετοί άλλοι θα πλαισιώσουν τους Διευθυντές και θα τους βοηθήσουν με την εκπαίδευση των τμημάτων ανά την Ελλάδα. Ακολουθούν οι Διευθυντές εκπαίδευσης, μέσα από ένα σύντομο βιογραφικό:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

1.       Βαρδάκας Γεώργιος

Γεννημένος το 1976 στην Αθηνα. Καταδύσεις απο το 1995. Επαγγελματίας Δυτης και Επόπτης Καταδυτικών Εργασιών Καταδυτικού Συνεργείου Intermare Divers. Εκπαιδευτής Αυτόνομης Κατάδυσης και Επόπτης του Καταδυτικού Κέντρου Intermare Divers.

2.       Σαββίδης Λάζαρος

Γεννήθηκε στην Μελβούρνη Αυστραλίας 17/10/1972 και είναι τρία χρόνια μέλος στην ΕΠΟΜΕΑ  Θεσσαλονίκης . Επαγγελματίας δύτης με εμπειρία κατάδυσης 30 ετών, τεχνικός δύτης και δύτης μικτών αερίων. Εκπαίδευτης καταδύσεων. Εκπαιδευτής πρακτικής σκοποβολής.

3.       Λιόσης Γεώργιος

Γεννήθηκε στην Αθήνα στον Ασπρόπυργο το 1978, 42 ετών.  Από το 2017 είναι  εθελοντής διασώστης και τακτικό μέλος στην ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω.\ Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Τεχνικής Αστικής Ορεινής Διάσωσης με Σχοινιά από το ΙΕΚ Δέλτα.

4.       Πασχάλης Γκουβίνας

Γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 07/01/1968 . Διευθυντής Γραφείου του Γενικού Επιτελείου Στρατού/ ΔΔΒ. Τμήμα Τεχνικών Προδιαγραφών Συστημάτων Επικοινωνιών και Πληροφορικής - Διαχείρισης – Συμβάσεων – Κατανομή Τηλεπικοινωνιακού Υλικού. Συνταγματάρχης Διαβιβάσεων

5.       Γεώργιος Μιχαλιάς

Γεννήθηκε ση Θεσσαλονίκη το 1980. Διασώστης (ΕΚΑΒ), Διευθυντής  Προγραμμάτων ERC, Εκπαιδευτής  ECOSEP, Εκπαιδευτής Α'βοηθειων, Εκπαιδευτής Τεχνικής Αστικής και Ορεινής Διάσωσης με Σχοινιά.

6.       Θεόδωρος Σοφιανίδης 

 53 ετών, κάτοχος πτυχίου ηλεκτρονικού, εγκαταστάσεων μέσης εκπαίδευσης (Ν.Τ.) από το 1988.  Το 1989 ως στρατιώτης, έχει υπηρετήσει στην ομάδα συντηρήσεως, μονάδας ως ηλεκτρονικός . Από το 1992 είναι στις τάξεις του οργανισμού τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ως τεχνίτης δικτύων. Αργότερα το 1994 απέκτησε το πτυχίο ραδιοερασιτέχνη με το διακριτικό κλήσης Sv2evf . Με μια μακρόχρονη πορεία στις τηλεπικοινωνίες - διαβιβάσεις, ζεύξεις δικτύων, επισκευές, κατασκευές, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού κλπ

7.       Γαλεντέρης Χ. Δημήτριος

 Γεννήθηκε  19-12-1978 στη Θεσσαλονίκη.

Απόφοιτος του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ το 2007. Ειδικός Ιατροδικαστής από το 2014. Ιατρός στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Ευεξία» από 05/05/2017. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων σε σχολές δια βίου μάθησης. Ιατρός ΕΠΟΜΕΑ από το 2017.

8.       Μητρόπουλος Παύλος

Γεννήθηκε στις 03-08-1990 στην Αθήνα. Έχει αποφοιτήσει ως Τεχνίτης Μεταλλικών Κατασκευών. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις στην ΚΟΜΑΚ τα τελευταία 3 χρόνια και στην RESQTEC όπου και έχει πιστοποιηθεί. .

9.      Κοντράρος Ιωάννης

Είναι ο ιδρυτής της «Liberty Assistance & Guide Dogs»Liberty Guide Dogs, είναι εκπαιδευτής σκύλων-οδηγών και εκπαιδευτής σκύλων-οδηγών στον προσανατολισμό και την κινητικότητα για άτομα με οπτική αναπηρία GDMI. Εχει εκπαιδευτεί στην Ολλανδία από την «Dogs for Care», συνεργαζόμενη με την KNGF. ‘Έχει λάβει εκτενή επιμόρφωση από διάφορες σχολές του εξωτερικού και έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία και εκπαιδεύει στρατιωτικούς σκύλους εργασίας. Είναι στην ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών (KOMAK), στους σκύλους έρευνας και διάσωσης και προσφέρει τις υπηρεσίες του, σε επείγουσες περιπτώσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι εκπαιδευτής ενηλίκων, έχει μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή με παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια και προπτυχιακό στη γεωπονική.

10.   Βλάχος Χρήστος

Βλάχος Χρήστος γεννηθείς το 1976 στην Αθήνα. Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας από το 1997 και μέλος και Εκπαιδευτής  της Κινητής ΟΜάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών της Πολεμικής Αεροπορίας από το 2007. Απόφοιτος Πληροφορικής Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.