Νέο απόκτημα της ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος: Drone Parrot Anafi

Νέο απόκτημα της ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος: Drone Parrot Anafi Νέο απόκτημα της ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος: Drone Parrot Anafi

"Οι πολλά βάλλοντες επιτυγχάνουσι πολλάκις" είπε ο Πλούταρχος και η ΕΠΟΜΕΑ το αποδεικνύει με την συνεχή ανάπτυξη του εξοπλισμού της.

Το νέο απόκτημα της ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος, το drone Parrot Anafi με Η 21MP κάμερα, θα συνδράμει σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης σε αστικό και φυσικό πεδίο.

Η δυνατότητα για λήψεις 4K έως και 30fps με HDR ή 1080p στα 60fps για πιο ομαλή κίνηση θα δίνει καθαρή εικόνα στο χειριστή, καθώς θα προσεγγίζει δυσπρόσιτα σημεία στα οποία θα είναι αδύνατο να ερευνήσουν οι διασώστες ή και ο διασωστικός σκύλος. Το gimbal περιστρέφεται κάθετα 180 μοίρες, ενώ υπάρχει δυνατότητα x2.8 zoom χωρίς απώλειες σε Full HD δίνοντας έτσι απόλυτη ευκρίνεια ακόμη και για τις πιο ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Διαθέτει επίσης τεχνολογία ανίχνευσης σώματος, οπότε το drone μπορεί να ακολουθήσει το χρήστη του όσο αυτός κινείται.

Η αποσπώμενη μπαταρία του διαρκεί για πτήση 25 λεπτών, ενώ φορτίζει μέσω USB-C. Αποθηκεύεται σε εργονομικό σακίδιο σχεδιασμένο και ως πλατφόρμα απογείωσης του ANAFI, για εύκολη μεταφορά του drone παντού. Διαθέτει γρήγορο και εύκολο σύστημα που διπλώνει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα για την μέγιστη επιχειρησιακή αξιοποίηση του χρόνου. Εξαιρετικά συμπαγής και ισχυρός σχεδιασμός ενισχυμένος με carbon. Η έξυπνη επιστροφή και η γεωπερίφραξη παρέχει ασφάλεια στις πτήσεις και ελαστικότητα στις κινήσεις των ομάδων έρευνας και διάσωσης. Έξυπνες λειτουργίες όπως 360 ° σφαίρα, 180 ° πανόραμα και μικρός πλανήτης. Δυνατότητα για αργή κίνηση & λειτουργίες Hyper lapse θα δώσουν ξεκάθαρη εικόνα όταν θα γίνεται μελέτη των λήψεων.