Η LEROY MERLIN & H DEWALT στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η LEROY MERLIN & H DEWALT στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η LEROY MERLIN & H DEWALT στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η LEROY MERLIN & H DEWALT στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η LEROY MERLIN & H DEWALT στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και τα Μέλη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α ΕΛΛΑΔΟΣ εκφράζουν τις βαθύτατες ευχαριστίες τους στη LEROY MERLIN και την προμηθεύτρια εταιρεία DEWALT για την έμπρακτη στήριξή της στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και το έργο που της αναλογεί ως ενταγμένο μέλος των εθελοντικών ομάδων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η κλιματική αλλαγή, οι συνεχείς κινήσεις των τεκτονικών πλακών, η πανδημία και τα ανελλιπή τεχνολογικά ατυχήματα απασχολούν ολοένα και περισσότερο το έργο της Πολιτικής Προστασίας, καθιστώντας το έργο τόσο των επαγγελματιών όσο και των εθελοντών αναγκαίο. Η LEROY MERLIN και η DEWALT με ευαισθησία στο συνάνθρωπο, προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, υποστηρίζοντας το έργο μας με ζήλο.

Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες https://www.leroymerlin.gr/gr/ και https://www.dewalt.gr/ επωφεληθείτε από την τεράστια ποικιλία σε εργαλεία και ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση, βελτίωση για το σπίτι και τους επαγγελματίες του είδους.

Με τη διάθεση ενός Πιστολέτου κατεδαφιστικού DEWALT D25899K-QS και ενός δραπανοκατσάβιδου κρουστικού μπαταρίας DEWALT DCK285M2 εργαλεία μεγάλης αντοχής κατάλληλα για απαιτητικές εντατικές εργασίες διευκολύνεται ιδιαίτερα το έργο μας

Η Εταιρεία Dewalt με 30 Χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή επαγγελματικών ηλεκτρικών εργαλείων και 50 Χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και στην κατασκευή παγκοσμίου κλάσεως λύσεων στην διάτρηση για την βιομηχανία των κατασκευών διασφαλίζουν το ότι η ποιότητα των λύσεων στην διάτρηση από την DEWALT υπερέχει των απαιτήσεων και των πιο δύσκολων επαγγελματικών εφαρμογών.