Υγειονομική κάλυψη Αγώνα "5th POLYGYROS RUN HALKIDIKI"

Υγειονομική κάλυψη Αγώνα "5th POLYGYROS RUN HALKIDIKI" Υγειονομική κάλυψη Αγώνα "5th POLYGYROS RUN HALKIDIKI" Υγειονομική κάλυψη Αγώνα "5th POLYGYROS RUN HALKIDIKI" Υγειονομική κάλυψη Αγώνα "5th POLYGYROS RUN HALKIDIKI" Υγειονομική κάλυψη Αγώνα "5th POLYGYROS RUN HALKIDIKI"

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Παύλου Μελά με τη συνδρομή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης και του Jeep Club Θεσσαλονίκης κάλυψε υγειονομικά τον αγώνα 5th POLYGYROS RUN HALKIDIKI

O αγώνας δρόμου «Πολύγυρος Run Χαλκιδική» είναι μια διοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής με τη συνεργασία συλλόγων και φορέων του Πολυγύρου, με πολλές συμμετοχές αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχει γίνει πλέον θεσμός τόσο για τον Πολύγυρο όσο και για ολόκληρο το νομό Χαλκιδικής. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προαγωγή της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος εναρμονισμένη με την σύγχρονη και αναγκαία τάση της εποχής «Η Άσκηση είναι Υγεία», η καλλιέργεια του εθελοντισμού, η προβολή και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου και η προώθηση του αθλητικού τουρισμού.

Η διοργάνωση διεξήχθη με τη συνεργασία του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Κοινότητας Πολυγύρου και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Δήμου Πολυγύρου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέρος των εσόδων του αγώνα θα διατεθεί στα Ειδικά Σχολεία Πολυγύρου, στον Σϋλλογο Α.με.Α. Χαλκιδικής “Αγάπη” και στο φιλοζωϊκό Σωματείο “Κιβωτός”