Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε φέτος, μετά από δύο χρόνια, την οδό Ανδρέα Παπανδρέου, όπου, παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη και σύσσωμης της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ηγεσίας των Χανίων

Αξίζει να σημειωθεί, πως στη σημερνή παρέλαση, στην πρώτη σειρά των επισήμων, έπειτα από αίτημα του δήμαρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, κάθισαν και υγειονομικοί σε μία ένδειξη τιμής προς τους εργαζομένους για την προσφορά τους στην υγεία εν καιρώ πανδημίας.

Υπό τους ήχους της μπάντας του Δήμου Χανίων και στη συνέχεια και της στρατιωτικής μπάντας της 5ης Μεραρχίας Κρητών, μαθητές από όλα τα σχολεία των Χανίων παρήλασαν, τιμώντας την επέτειο του “ΟΧΙ”.