Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία του Μπόλκα Ευστράτιου για την προσφορά της

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία του Μπόλκα Ευστράτιου για την προσφορά της Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία του Μπόλκα Ευστράτιου για την προσφορά της Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία του Μπόλκα Ευστράτιου για την προσφορά της Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία του Μπόλκα Ευστράτιου για την προσφορά της Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία του Μπόλκα Ευστράτιου για την προσφορά της

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία του Μπόλκα Ευστράτιου για την χορηγία ενός ηλεκτρικού εξωτερικού εργάτη 600w για το διασωστικό μας σκάφος ”Ποσειδών", ένα εργαλείο που μας εξασφαλίζει πως όλα μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα. 

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. αντιμετώπιζε από την ίδρυσή της το πρόβλημα που δημιουργούσε η έλλειψη ενός διασωστικού σκάφους στον στόλο της. Από τα παράλια της Μυτιλήνης και τα μεταναστευτικά κύματα, μέχρι τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι και τις υγειονομικές καλύψεις του Swimrun στην Ύδρα, οι εθελοντές με ιδία έξοδα, ενοικίαζαν σκάφη προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που παρουσίαζαν κρίσιμες και μη καταστάσεις. Τώρα, με το σκάφος αυτό και την υποστήριξη από εταιρίες που προσφέρουν με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης την χορηγία τους σε εξοπλισμό και υπηρεσίες service, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον σκοπό μας: την βοήθεια προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και την επικουρική υποστήριξή μας, όταν μας ζητηθεί, στις κρατικές υπηρεσίες.

Ιστοσελίδα: https://bolkas.gr/