Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων Παγκόσμια Ημέρα Ζώων Παγκόσμια Ημέρα Ζώων Παγκόσμια Ημέρα Ζώων Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα παρουσιάζουμε το τετράποδο μέλος της οικογένειας της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., την SUGAR μας.

Ένα θηλυκό Labrador που εκπαιδεύεται στην έρευνα και διάσωση. Ο Διασώστης μαζί με τον εκπαιδευόμενο σκύλο του ενεργούν ως ομάδα, τα μέλη της οποίας, προκειμένου να αποδώσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, οφείλουν να προσαρμοστούν στην ιδιαίτερη φύση της εργασίας τους, καθώς αυτή σχετίζεται με τον ευαίσθητο τομέα της ανθρώπινης ζωής.

Η άρτια εκπαίδευση και γνώση της συγκεκριμένης φύσης εργασίας συμβάλλουν στη μέγιστη δυνατή επιτυχία του διασωστικού έργου ανεύρεσης θυμάτων, σκοπός του οποίου είναι να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανθρώπινες ζωές.

Αρωγός στο έργο μας είναι η εταιρεία Pet City όπου με ευαισθησία και ενδιαφέρον για τους πιστούς μας φίλους αλλά και με γνώμονα την κοινωνική προσφορά της ομάδας μας προσφέρει για την διασωστική σκυλίτσα μας την τροφή της, ότι χρειάζεται για την εκπαίδευση και την υγιεινή της καθώς και κτηνιατρική φροντίδα στην επίσημη κτηνιατρική Κλινική της στη Γλυφάδα συμβάλλοντας στην καλή υγεία του τετράποδου μέλους ώστε να συνεχίσει την εκπαίδευσή της ανενόχλητα.