Συνεργασία ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με τον Σύλλογο Απανταχού Κρυοβρυσιωτών

Συνεργασία ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με τον Σύλλογο Απανταχού Κρυοβρυσιωτών Συνεργασία ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με τον Σύλλογο Απανταχού Κρυοβρυσιωτών Συνεργασία ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με τον Σύλλογο Απανταχού Κρυοβρυσιωτών Συνεργασία ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με τον Σύλλογο Απανταχού Κρυοβρυσιωτών

Με ένα ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού, ευαισθητοποίησης και αισιοδοξίας, η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος συνέδραμε τον Σύλλογο Απανταχού Κρυοβρυσιωτών και εξασφάλισαν τέσσερις (4) κάδους απορριμμάτων για αυτό το όμορφο χωριό στους πρόποδες του Ολύμπου.
Στηριζοντας την προσπάθεια του συλλόγου για την ενίσχυση του νευραλγικού τομέα της καθαριοτητας, η πρωτοβουλία αυτή, προάγει την αξία του εθελοντισμού στις σύγχρονες κοινότητες και ενισχύει την κοινωνική αλληλεγγύη, την ομαδικότητα και την αγάπη για τον τόπο μας.
Είναι σημαντική η εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος όλων των κατοίκων της Κρυόβρυσης και των πολλών επισκεπτών που συγκεντρώνει ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Το χωριό είναι κτισμένο στις πρόποδες του Ολύμπου σε υψόμετρο 1050 μέτρων με πανοράμική θέα τον κάμπο της Ολυμπιάδας και της Καλλιθέας και βόρεια ορθώνεται μπροστά της το ξεκουστότερο βουνό ο Όλυμπος σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια.