Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ για την στήριξη της

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ για την στήριξη της Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ για την στήριξη της Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ για την στήριξη της Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ για την στήριξη της Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ για την στήριξη της

Ο Αύγουστος του 2021 θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη συλλογική μνήμη αυτής της χώρας. Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, πάνω από 950.000 στρέμματα μετατράπησαν σε στάχτη.

Πρόκειται για εθνική τραγωδία με μακροχρόνιες συνέπειες στη φύση και τους ανθρώπους.

Οι εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. έδοσαν τη δική τους μάχη. Βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης στις πυρκαγιές, και έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα και να σώσουν τις περιουσίες των πολιτών.

Στην προσπάθειά μας αυτή, όμως, δεν είμαστε μόνοι. Πάντα βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι, την κατάλληλη στιγμή για να μας δείξουν ότι η ανθρωπιά και η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι συνυφασμένη με την κουλτούρα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ολυμπία Οδό που συνέδραμε την ομάδας μας στην αντικατάσταση μέρους του υλικοτεχνικού μας εξοπλισμού που καταστράφηκε.