Δωρεά αυχενικών κολλάρων από την Υγειοδυναμική Ο.Ε.

Δωρεά αυχενικών κολλάρων από την Υγειοδυναμική Ο.Ε. Δωρεά αυχενικών κολλάρων από την Υγειοδυναμική Ο.Ε. Δωρεά αυχενικών κολλάρων από την Υγειοδυναμική Ο.Ε. Δωρεά αυχενικών κολλάρων από την Υγειοδυναμική Ο.Ε.

Με μεγάλη θέρμη ανταποκρίθηκε η Υγειοδυναμική Ο.Ε. στην επίκληση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α..

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες για υγειονομικό εξοπλισμό καθώς και τη δυσκολία ανεύρεσης αξιόπιστου εξοπλισμού, η Υγειοδυναμική Ο.Ε. έκανε δωρεά στην ΕΠΟΜΕΑ αυχενικά κολλάρα τα οποία θα εξοπλίσουν τα φαρμακεία της ομάδας. Ο εξοπλισμός αυτός θα χρησιμοποιηθεί στις υγειονομικές καλύψεις που αναλαμβάνουν κάθε χρόνο οι ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. καθώς και σε περιστατικά εκτάκτου ανάγκης, όπου και όταν απαιτηθεί.

Ακολουθώντας κάθε Τεχνολογική Εξέλιξη και διαθέτοντας ένα προσεκτικά επιλεγμένο Δίκτυο Συνεργατών, αλλά και Προσωπικού, η εταιρεία στοχεύει στο να ξεπερνά τις προσδοκίες των καταναλωτών της, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης αλλά και αγοράς. Τόσο στο κατάστημα, όσο και ηλεκτρονικά στο www.ygeiodynamikh.gr κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί και να προμηθευτεί άμεσα εξειδικευμένα προϊόντα για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.