Συνάντηση με το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων

Συνάντηση με το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων Συνάντηση με το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων Συνάντηση με το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων Συνάντηση με το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων Συνάντηση με το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αποστολή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. στην Κρήτη για την πραγματοποίηση συναντήσεων με τη δημοτική αρχή και τους υποψήφιους εθελοντές.

Σε κλίμα ταύτισης απόψεων πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ελλάδος με αντιπροσώπους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων την Παρασκευή 9/2/2018 για την έναρξη νέου παραρτήματος. Την συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Χανίων κος Ξανθουδάκης Γεώργιος ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να γίνει μέλος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων. Ο Πρόεδρος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος, κος Μιλτιάδης Μπενάκης χαιρέτησε την θετική έκβαση της συνάντησης με τα ενδιαφερόμενα μέλη, τα οποία ξεκίνησαν τις εργασίες για την έναρξη του νέου τμήματος, με ονομασία ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων. Για την ανάληψη υποχρεώσεων και την έναρξη εργασιών, διαμορφώθηκε το ως κάτωθι προσωρινό Δ.Σ.:

-Πρόεδρος Βαβουράκης Εμμανουήλ
-Αντιπρόεδρος Φώτης Στυλιανός
-Γραμματέας Καρβαριώτης Παναγιώτης
-Ταμίας Τομαδάκης Γεώργιος
-Μέλος Μπουντρογιάννη Χριστοφία

Το εγχείρημα αυτό δεν θα μπορούσε να στεφθεί με επιτυχία χωρίς την υποστήριξη της ΑΝΕΚ LINES και της Blue Star Ferries οι οποίες είναι δίπλα μας σε κάθε βήμα για την ανάπτυξη της ομάδας μας.