Καθαρισμός Λιμένα της Σκάλας Αταλάντης

Καθαρισμός Λιμένα της Σκάλας Αταλάντης Καθαρισμός Λιμένα της Σκάλας Αταλάντης Καθαρισμός Λιμένα της Σκάλας Αταλάντης Καθαρισμός Λιμένα της Σκάλας Αταλάντης Καθαρισμός Λιμένα της Σκάλας Αταλάντης

Ο Δήμος Λοκρών με τη συνδρομή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λοκρών και του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων διοργάνωσε χθες το πρωί εκδήλωση καθαρισμού του λιμένα της Σκάλας Αταλάντης.

Με τον τρόπο αυτό δόθηκε μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των κατοίκων και της ανάγκης προστασίας της θάλασσας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αφαιρέθηκαν από τον πυθμένα του λιμένα απορρίμματα. Παράλληλα έγινε δράση εξοικείωσης παιδιών του Ναυτικού Ομίλου Αταλάντης με τη διαδικασία της κατάδυσης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 18 βατραχάνθρωποι, εθελοντές της ΕΠΟΜΕΑ Λοκρών, εργαζόμενοι του Δήμου Λοκρών και στελέχη του Λιμενικού σώματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας και αιρετοί του Δήμου Λοκρών, όπως η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μάιτα Γιαννοπούλου, ο δήμαρχος Θαν. Ζεκεντές, οι Αντιδήμαρχοι Νικος Ανεστάκος, Κώστας Ντέλιος και Παναγιώτης Καπουκίνης, η Πρόεδρος  Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λοκρών Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Μαρία Τζανακάκη και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αταλάντης Ανέστης Κατσούλης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τέθηκε η ανάγκη βελτίωσης του λιμένα για είναι ασφαλές και συμφωνήθηκε να εξεταστούν λύσεις.

Η εκδήλωση συντονίστηκε από τον Πρόεδρο του  Πολιτισμού και Αθλητισμού Μιχάλη Παπανικολάου και το μέλος του ΔΣ Δημήτρη Καρατράντο.