Για άλλη μία φορά η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΥ στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Για άλλη μία φορά η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΥ στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Για άλλη μία φορά η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΥ στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Για άλλη μία φορά η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΥ στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Για άλλη μία φορά η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΥ στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Για άλλη μία φορά η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΥ στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η εταιρεία Χρήστου ανταποκρίθηκε για άλλη μία φορά θετικά στο κάλεσμα του εθελοντισμού και πρόσφερε στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ωτοασπίδες Ingco HEM01, ενισχύοντας την ασφάλεια τον εθελοντών στα πεδία δράσης.

Οι εθελοντές με τον έμφυτο ενθουσιασμό τους και την αποδεδειγμένη πια αυτοθυσία τους, αισθάνονται έτοιμοι ν' αντιμετωπίσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Είναι διάζουσας σημασίας να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

Χρυσός κανόνας του κεφαλαίου «διάσωση» και κύριο μέλημα είναι η ασφαλής ολοκλήρωση της επιχείρησης, χωρίς τραυματισμούς των Διασωστών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Χρήστου για την πολύτιμη στήριξή της που αποδεικνύει έμπρακτα τον κοινωνικό χαρακτήρα της καθώς και την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο.

Facebook: Χρήστου Ανδρέας ΙΚΕ, Xristoueshop

Istagram: Xristoueshop  και στην ιστοσελίδα: https://www.xristoueshop.gr